divendres, 17 de juny de 2011

Victòria dels Àngels


Quan es parla actualment de la soprano catalana Victòria dels Àngels cal remarcar la important tasca que està realitzant el segell discogràfic Columna Música en el seu redescobriment.

Després d’haver editat en els darrers anys els següents títols Recital al Palau, 1987, Love Songs, Lucero mío: cançons de bressol i populars, Canciones para recordar, Canta a Nin, Oh, mi vida, Recitales en Tokyo, 1988-1990", Columna publica un nou tresor sonor: Victòria a Barcelona: un pack amb dos DVDs enregistrats en dos dels temples més emblemàtics de la Ciutat Comtal: el Palau de la Música Catalana, al maig de 1989, i el Gran Teatre del Liceu, al juliol de 1992. Per a tots els melòmans del Lied, aquests enregistraments ja històrics són un tresor que cal conèixer.


Per tancar aquest recital s’hi han afegit tres enregistraments diversos realitzats a Barcelona: El noi de la mare (1987, Cerimònia de concessió del títol Doctor Honoris Causa per la Universitat de Barcelona), El cant dels ocells (1992, clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona), i l’Ave Maria (1997, concert pregó del Concurs Viñas).